Acasă Nova TV

Medieșeancă de 50 ani găsită decedată în locuință | Pompierii au intrat pe geam | VIDEO

5948

Medieșeancă de 50 ani găsită decedată în locuință.

Pompierii medieșeni au intervenit marți seara în cartierul Gura-Câmpului. Solicitarea a vizat o persoană încuiată într-un apartament, care nu răspundea. Pompierii au reușit să intre în locuința aflată la etajul al doilea al blocului folosind o scară culisabilă. Din nefericire, în interior a fost găsită o femeie decedată.

,,Detașamentul de Pompieri Mediaș din cadrul ISU Sibiu a intervenit marți seara cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție, împreună cu un echipaj SAJ, în municipiul Mediaș, strada 1 Decembrie, acolo unde o persoană încuiată într-un apartament nu răspundea. Pompierii au pătruns în locuință pe geamul aflat deschis, cu ajutorul scării culisabile.

În interiorul locuinței a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență. Din păcate, echipajul SAJ aflat la fața locului a constatat decesul persoanei” a precizat Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului a ajuns și o echipă de criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș. În urma examinării trupului neînsuflețit al femeii, nu au fost găsite urme de violență, astfel că nu sunt suspiciuni de omor. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here