Acasă Sibiu

Doar 230 elevi din județ mai fac ore online

91

Doar 230 elevi din județ mai fac ore online.

Având în vedere incidența afișată astăzi pe site-ul Prefecturii Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a transmis către C.J.S.U. Sibiu propunerea ca miercuri, 09.06.2021, un număr de 115 elevi din unitățile de învățământ ce aparțin U.A.T.-ului Orlat să se întoarcă la cursuri, deoarece incidența din acest U.A.T. a scăzut sub 1 la mie.  Ei se adaugă celor 2 649 elevi din unitățile de învățământ ce aparțin U.A.T.-urilor Cârțișoara, Sadu, Ludoș, Bârghiș, Poplaca și Miercurea Sibiului care, începând de luni, 07.06.2021, desfășoară orele în sălile de clasă.

În urma acestei propuneri înaintate de ISJ Sibiu către CJSU Sibiu, miercuri, 09.06.2021, situația scenariilor în care vor funcționa unitățile de învățământ va fi următoarea:

scenariul 2 (rata de incidență peste 1 la mie): 8 de unități de învățământ din U.A.T.-urile: Cristian, Arpașu de Jos și Marpod – preșcolarii, elevii din ciclul primar și din clasa a VIII-a se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie;

scenariul 1 (rata de incidență cel mult egală cu 1 la mie): 346 de unități de învățământ din restul U.A.T-urilor – toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală.;

Drept urmare miercuri, 09.06.2021, în județul Sibiu un număr de 230 elevi (0,37%) vor desfășura orele în sistem online. Astăzi nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire COVID în unitățile de învățământ din județul Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here