Acasă Sibiu

Coliziune în lanț pe fondul nepăstrării distanței regulamentare | 4 mașini implicate

1310

Coliziune în lanț pe fondul nepăstrării distanței regulamentare.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN1, în apropiere de sensul giratoriu PC Veștem. Pe fondul nepăstrării distanței regulamentare in mers, un sibian de 52 de ani, în timp de conducea un microbuz a accidentat ușor mașina care circula în fața sa, producând o coliziune în lanț in care au fost implicate, în total, 4 autoturisme.

,,Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu -Vâlcea, fiind afectat traficul pe o singura bandă. Un copil de 12 ani din una din mașini a fost ușor rănit. Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs acest accident” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD împreună cu un echipaj SAJ, pe raza localității Veștem, ca urmare a producerii accidentului rutier.

,,Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate la fața locului. O fetiță, în vârstă de 12 ani a fost transportată de către ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, pentru investigații suplimentare, acuzând dureri în zona cervicală și prezentând un atac de panică” a declarat Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: Facebook|INFO TRAFIC jud. SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here