Acasă Sibiu

Bărbat de 53 ani ucis în propria locuință | Anchetatorii îl caută pe criminal

2070

Bărbat de 53 ani ucis în propria locuință.

Crima s-a petrecut în municipiul Sibiu, pe strada Lutului din cartierul Țiglari, acolo unde a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 ani. Anchetatorii au concluzionat că moartea bărbatului a fost una violentă, acesta fiind ucis cu mai multe lovituri în zona capului, toracelui și membrelor. Autorul nu a fost deocamdată identificat.

,,La data de 17 iunie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 53 ani, al cărei cadavru a fost găsit în propria locuinţă şi care prezenta multiple urme de agresiune la nivelul corpului.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin.1 C.penal.

Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste).

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

ACTUALIZARE

Principalul suspect de comiterea crimei din cartierul Țiglari a fost prins de polițiști în această seară, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu. Acesta a fost depistat pe raza localității Vărd, comuna Chirpăr și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii de către procurorul de caz și continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here