Acasă Nova TV

Accident grav la ieșirea din Târnava spre Mediaș | O persoană a decedat | VIDEO

15306

Accident grav la ieșirea din Târnava spre Mediaș.

Vineri după-amiază a avut loc un accident grav de circulație pe Drumul Național 14. La ieșirea din comuna Târnava spre Mediaș un microbuz de transport marfă și un autoturism au intrat în coliziune. Traficul este blocat în totalitate.

,,DN 14, ieșire din Târnava spre Mediaș, trafic blocat total în urma unei coliziuni între un autoturism și un microbuz transport marfă. Șoferul autoturismului este inconștient” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trei persoane rănite dintre care una încarcerată, au rezultat în urma accidentului. ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu 2 autospeciale SMURD și un echipaj de descarcerare. De asemenea, au intervenit 2 echipaje SAJ.

,,Potrivit informațiilor primite de la fața locului, persoana încarcerată este în stare de inconștiență. Se lucrează pentru descarcercerarea acesteia. Celelalte două persoane primesc îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Din nefericire, bărbatul rănit grav a decedat. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 72 ani.

,,Un medieșean în vârstă de 72 ani, în timp ce conducea un autoturism spre municipiul Mediaș, pe un tronson de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport marfă, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 33 ani, din județul Argeș. Din păcate, șoferul autoturismului a decedat în urma leziunilor suferite în impact” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here