Acasă Sport

Victorie în prelungiri | Gaz Metan învinge Astra cu 2-1

426

Gaz Metan a obținut victoria în prelungiri în partida cu Astra Giurgiu, scor 2-1.

Ovidiu Horșia a reușit un gol și o pasă de gol, iar Vlad Morar a adus victoria alb-negrilor în primul minut al prelungirilor. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 29 puncte și a urcat pe locul 3 în play-out.

Gaz Metan a avut prima oportunitate în minutul 22, atunci când șutul lui Vlad Morar din lovitură liberă a trecut peste poarta lui Mihai Popa. În minutul 25, Ricardo Valente este faultat clar în careul de 16 metri, dar centralul Iulian Călin a lăsat jocul să continue. Peste zece minute, portarul Răzvan Pleșca a respins șutul din lovitură liberă al lui Valentin Gheorghe. În minutul 41, Ricardo Valente a scăpat spre poarta adversă, a fost oprit neregulamentar de Ljuban Crepulja, care a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Lovitura liberă a fost executată de Ronaldo Deaconu, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Gaz Metan a reușit să deschis scorul în minutul 60. Ovidiu Horșia, jucător abia intrat în teren, a marcat cu o lovitură de cap din șapte metri după centrarea lui Mihai Butean.

În minutul 77, Răzvan Pleșca a respins în corner mingea trimisă de Răduț din careul de 16 metri. Peste șase minute, lovitura de cap a lui Găman a lovit bara transversală a porții Gazului.

Astra a egalat în minutul 89. Mattia Montini a trimis mingea cu capul în poartă după centrarea lui David Bruno.

În primul minut al prelungirilor, Ovidiu Horșia a centrat foarte bine de pe partea stângă, iar Vlad Morar a înscris cu o lovitură de cap și a adus toate cele 3 puncte pentru Gaz Metan.

Foto: Alex Vereș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.