Acasă Sibiu

Un biciclist a acroșat o fetiță de 2 ani și a plecat mai departe | Apel pentru identificarea acestuia

1380

Un biciclist a acroșat o fetiță de 2 ani și a plecat mai departe.

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu solicită sprijin în vederea identificării și depistării unui biciclist care, sâmbătă, 8 mai, în jurul orei 18:11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetița, însoțită de părinți, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni blue – jeans de culoare închisă, un hanorac de culoare negru și purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă are culoarea negru.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.

ACTUALIZARE

Biciclistul căutat s-a prezentat singur la sediul poliției.

,,Reacția dumneavoastră rapidă și detaliile oferite de comunitatea sibiană l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul în vârstă de 25 de ani, din Cisnădie, este audiat de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.