Acasă Nova TV

Vaccinare fără programare din această săptămână în toate centrele

1387
devin disponibile listele de așteptare - Vaccinare programare

De vineri, 7 mai, vaccinarea se va face fără programare în toate centrele, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, președintele Comitetului național pentru campania de vaccinare (CNCAV), Valeriu Gheorghiță.

Pentru persoanele peste 60 de ani vaccinarea fără programare se va putea face la orice oră, iar pentru celelalte categorii de vârstă numai în intervalul 14-20. Gheorghiță a precizat că că persoanele care au programare vor avea prioritate la vaccinare în centre.

Menționez, pentru persoanele peste 60 de ani, se pot prezenta pe tot parcursul programului, de la 8 dimineața până la orele 20.

Prioritate vor avea persoanele programate prin platformă, care au un loc deja ocupat și trebuie să aibă vaccinul asigurat, însă suplimentar, în funcție de capacitate de vaccinare a centrului, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrul de vaccinare.

Adică, dacă un centru are capacitate de 100 de persoane și sunt 50 de persoane programate, va elibera bonuri de ordine pentru 50 de persoane suplimentare care se vor prezenta,” a spus șeful CNCAV, citat de Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here