Acasă Nova TV

Vaccinare direct din mașină | Primul centru din județ se deschide sâmbătă

1119

Vaccinare direct din mașină la primul centru din județ.

De la sfârșitul acestei săptămâni, persoanele care doresc se pot vaccina direct din mașină. Sâmbătă dimineața la ora 9:00 se va deschide primul centru de tip drive-through din județul Sibiu, în Parcarea Cazarma 90.

Acesta va funcționa zilnic și va dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Oricine se va putea vaccina, indiferent de localitatea de domiciliu, însă trebuie să vină cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi.

În zona de triaj a centrului de vaccinare drive-through înregistrările vor fi efectuate pe baza unui document de identitate, fiind recomandat totodată, să fie prezentat personalului medical chestionarul de triaj și cel de consimțământ, completate. Documentele pot fi accesate pe site-ul DSP Sibiu.

Primul centru de vaccinare direct din mașină din țara noastră a fost deschis pe 24 aprilie la Deva. Ulterior, centre similare au devenit funcționale în Cluj Napoca, Timișoara, București, Oradea și alte orașe mari din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here