Acasă Sibiu

Un bărbat și-a recuperat bunurile pierdute cu ajutorul unui jandarm

294

Un bărbat și-a recuperat bunurile pierdute cu ajutorul unui jandarm.

Incidentul s-a petrecut vineri în seara în municipiul Sibiu. Un jandarm a găsit pe o bancă o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă de bani. Acesta s-a deplasat la sediul poliției, iar în scurt timp a fost identificată persoana care și-a pierdut bunurile.

,,Aseară, colegul nostru, plutonier adjutant David Constantin, în timp ce se deplasa în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu a găsit pe o bancă o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă de bani.

S-a deplasat imediat la sediul IPJ Sibiu, iar cu ajutorul polițiștilor proprietarul bunurilor pierdute a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul instituției pentru a le recupera.
După ce a constatat că nu-i lipsește nimic din ceea ce a uitat pe banca din parc, bărbatul i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său.

Cu această ocazie, le reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile articolul 243 din Noul Cod Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă” a precizat Floriana Picioiu, Purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu.

Foto: IJJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.