Acasă Sibiu

Un tânăr de 16 ani a amenințat o vânzătoare cu toporul și a avariat un autoturism

1207

Un tânăr de 16 ani a amenințat o vânzătoare cu toporul și a avariat un autoturism.

La data de 12 aprilie, polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

,,Tânărul este bănuit că, în dimineața zilei de 24 martie, în jurul orei 07:00, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, folosindu-se de un topor, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe o angajată a magazinului, după care ar fi distrus componente ale caroseriei unui autoturism parcat în apropiere, lovind autovehiculul cu pumnii și picioarele. Tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază al societății, fiind preluat ulterior de către polițiști.

La data de 12 aprilie, în urma administrării probatoriului în cauză, sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Ordine Publică, Compartiment Poliție de Proximitate” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here