Acasă Sibiu

Un bărbat cu 2,18 alcoolemie a intrat cu ATV-ul într-un cap de pod

1641

Un bărbat cu 2,18 alcoolemie a intrat cu ATV-ul într-un cap de pod.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică după-amiază în Porumbacu de Jos. Un localnic în vârstă de 43 ani, în timp ce conducea un ATV având direcția de deplasare Porumbacu de Jos spre Porumbacu de Sus, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat într-un cap de pod.

,,Din accident a rezultat rănirea atât a bărbatului care conducea ATV-ul cât și a pasagerului, un localnic în vârsta de 39 de ani. Bărbatul care conducea ATV-ul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care 1 echipaj SMURD cu medic la locul accidentului. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin, dintre care una în stare de inconștiență și alta politraumatizată, dar conștientă.

,,Echipajul SMURD cu medic a transportat la spital, victima inconștientă. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a transportat la UPU Sibiu cealaltă victimă” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.