Acasă Nova TV

Comuna Târnava la al treilea weekend cu restricții suplimentare | Declarații Norbert Pleiner

1036
comuna târnava restricții

Șapte localități din județul Sibiu sunt afectate de restricții suplimentare impuse ca urmare a depășirii ratei de incidență de 4/1000 în ultimele două săptămâni. Comuna Târnava este printre ele.

Măsurile au intrat în vigoare vineri și vor fi valabile până Duminică inclusiv. Astfel se limitează circulația persoanelor în afara locuinței după ora 20, iar magazinele trebuie să închidă la ora 18.

Printre localitățile vizate se numără și comuna Târnava care se confruntă cu al treilea sfârșit de săptămână în care i-au fost impuse restricții suplimentare

Rata de incidență a cazurilor de coronavirus a scăzut astăzi la Târnava. Prefectura a anunțat o rată de 2,94 la mia de locuitori ceea ce dă speranțe edilului comunei că situația se va îmbunătăți în perioada următoare, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale pentru credincioșii ortodocși.

Conform Hotărârii nr. 32 a Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sibiu, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică s-au introdus măsuri suplimentare de limitare a circulației persoanelor în Cisnădie, Sibiu, Şelimbăr, Târnava, Şura Mare, Marpod și Orlat. În localitățile vizate de restricții, este necesară deplasarea pe bază de adeverință de la angajator sau declarație pe propria răspundere după ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.