Acasă Nova TV

Restricții ridicate la Mediaș pentru următoarele 14 zile | Reguli ce rămân în vigoare

3429

Restricții ridicate la Mediaș pentru următoarele 14 zile.

Rata incidenței cazurilor de COVID-19 este joi de 2,97 la Mediaș, cu 168 cazuri înregistrate în ultimele 14 zile. Astfel, municipiul de pe Târnava Mare se încadrează în prezent în categoria unităţilor administrativ teritoriale cu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile între 1,5 şi 3 la 1000 de locuitori.

În aceste condiții, pentru o perioada de 14 zile organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

De asemenea, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 22,00.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06,00 – 22,00. Totodată, pentru o perioada de 14 zile activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here