Acasă Sibiu

Tragedie la Cisnădie | O minoră în vârstă de 12 ani a fost găsită spânzurată

1129

O minoră în vârstă de 12 ani a fost găsită spânzurată la Cisnădie.

Tragedia s-a petrecut joi seara la Cisnădie. Cel care a sunat la 112 a fost tatăl minorei, iar cel care a găsit-o pe aceasta a fost fratele ei.

,,În această seară, în jurul orei 19:40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie. Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă.

Din păcate, la fața locului, medicii și polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunțând decesul fetiței. În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul fetei” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță s-a deplasat la fața locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fetiță.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la o solicitare în Cisnădie, unde din primele informații o fetiță de 13 ani ar fi fost găsită spânzurată. La sosirea echipajului, a fost găsită, într-adevăr fata, decedată. Din păcate echipajul nu a mai avut ce face pentru tânăra fată” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here