Acasă Sibiu

O localitate din județul Sibiu intră de vineri în carantină

2383

O localitate din județul Sibiu intră de vineri în carantină.

Joi, 1 aprilie, a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. Ținând cont de evoluția situației epidemiologice înregistrată în orașul Cisnădie și având în vedere analiza de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu respectarea prevederilor articolului 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat Hotărârea numărul 35 privind solicitarea către Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Cisnădie, începând cu data de 02.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura se aplică doar pentru orașul Cisnădie, nu și pentru satul Cisnădioara.

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Textul complet al Hotărârii numărul 35 precum și Declarația pe propria răspundere, Declarația pe timp de noapte precum și Modelul de adeverință dată de angajator sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

Rata de incidență în Cisnădie era miercuri de 6,49 cu 163 cazuri confirmate în ultimele 14 zile.

Foto: https://en.wikipedia.org/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.