Acasă Sport

Gaz Metan execută Dinamo după o primă repriză cu patru goluri | VIDEO

488
gaz dinamo - gol valente

Gaz Metan a învins Dinamo în etapa a treia din play-out în Liga 1, după o primă repriză în care s-au înscris patru goluri.

Așa cum anunța Mihai Teja la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo, medieșenii nu au decât alternativa victoriei mai ales în meciurile de pe teren propriu.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – O. Bačo, Yuri, R. Trif – M. Butean, Gabriel Moura, B. Alceus, R. Deaconu – M. Velisar, S. Ciocan, V. Morar. Antrenor Mihai Teja.

Dinamo a început cu următorul unsprezece: G. Kongshavn – S. Filip, Albentosa, A. Puljić, M. Ehmann – V. Achim, A. Răuță – D. Sorescu, P. Anton, A. Bani – A. Nemec. Antrenor Dusan Uhrin Jr.

Arbitrul întâlnirii a fost Iulian Călin, ajutat la linii de Alexandru Cerei și Marius Marchidanu.

MINUTUL 3 PENALTY NEACORDAT PENTRU GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a centrat în careu, iar Ciocan a fost contrat de Steliano Filip, care l-a lovit cu piciorul în cap, în momentul degajării. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 14 GOOL GAZ METAN: Morar a fost lansat perfect de Ronaldo Deaconu pe partea stângă, a preluat și a deschis scorul, cu un șut pe lângă portarul oaspeților, care a atins mingea. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 15 OCAZIE MARE DINAMO: Sorescu a centrat foarte bine în careu, de unde Nemec a reluat cu capul în bară. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 29 GOOL GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a pasat perfect în dreapta pentru Valente, intrat în locul lui Ciocan, care mărește diferența după un șut printre picioarele portarului dinamovist. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 35 GOOL DINAMO: Sorescu a primit o pasă lungă pe dreapta, Velisar a greșit decisiv intervenția, iar jucătorul lui Dinamo, scăpat singur, a șutat în colțul lung al porții lui Plesca. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 39 GOOL GAZ METAN: Deaconu a șutat plasat din afara careului (aproximativ 25 de metri) și a marcat la rădăcina barei din stânga lui Kongshavn. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ SUPERBĂ CU RONALDO DEACONU CEL MAI BUN OM: DOUĂ PASE DECISIVE ȘI UN GOL. 3-1 pentru Gazu!

MINUTUL 48 Dinamo a cerut penalty, după ce Blejdea a căzut între Moura și Alceus.

MINUTUL 65 ELIMINARE LA DINAMO: Blejdea a primit al doilea cartonaș galben.

MINUTUL 68 OCAZIE BUNĂ DINAMO: După o centrare din corner, mingea a fost respinsă până la Anton, care a șutat din voleu, din afara careului, dar Pleșca a reținut.

MINUTUL 82 OCAZIE URIAȘĂ GAZ METAN: Valente a fost lansat singur spre poartă, a trecut de portar, dar a tras în plasa laterală.

MINUTUL 87 LOVITURĂ DE LA 11 METRI PENTRU GAZ METAN: Steliano FIlip i-a pus piedică lui Roberto Romeo în careul de 16 metri, fault clar și penalty. (VEZI FAZA AICI!) GOOL Naser Chamed execută sigur și mărește avantajul Gazului. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI FĂRĂ EMOȚII LA MEDIAȘ! Gaz Metan – Dinamo 4 : 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.