Acasă Nova TV

Bărbat din Buzd dispărut fără urmă | Apelul poliției

2027

Bărbat din Buzd dispărut fără urmă.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Brateiu, sat Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 aprilie, o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 11,30, numitul KORE MARIUS, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă, din comuna Brateiu, sat Buzd, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70 kg, ochi căprui, păr grizonat.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta o șapcă de vară de culoare gri, geacă de culoare albastru cu inserții de culoare alb, pantaloni de culoare albastru și ghete de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE

,,În cursul acestei zile, jandarmii montani l-au depistat pe numitul KORE MARIUS pe raza stațiunii Păltiniș. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, fiind ulterior internat voluntar în Spitalul de Psihiatrie Gheorghe Preda din municipiul Sibiu. Din primele investigații nu rezultă indicii că bărbatul a fost victima vreunei infrațiuni” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here