Acasă Sibiu

Accident cu 3 morți pe DN 1 | Foto

3470

Accident cu 3 morți pe DN 1.

Duminică după-amiază s-a produs un grav accident de circulație pe DN1, între Cristian și Hula Săcelului. Două autovehicule conduse din direcții opuse au intrat în coliziune frontală. În urma accidentului, trei persoane au decedat, iar o femeie însărcinată în 30 de săptămâni a fost transportată la spital cu fractură de femur.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la locul accidentului cu 2 autospeciale SMURD cu medic, dintre care una cu medic, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj de pompieri militari. De asemenea, SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip C.

,,Din primele informații sunt 4 victime, una decedată, două inconștiente pentru care s-au început manevrele de resuscitare. A patra victimă, gravidă 30 săptămâni a fost transportată de către un echipaj ISU la UPU cu fractura de femur. Echipajul C SAJ resuscitează un pacient de aproximativ 50 ani cu multiple traume prin accident rutier. Intervenția este în dinamică” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

Din nefericire și celelalte 2 persoane inconștiente au decedat. Conform IPJ Sibiu, accidentul a fost provocat de un sibian în vârstă de 32 ani, care a pătruns pe contrasens.

,,Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, 32, sibian, singur în auto, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba și în care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, în vârstă de 49, respectiv 30 de ani, aceasta din urmă însărcinată, toți 3 din județul Alba. Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, femeia însărcinată fiind transportată la spital cu răni grave” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here