Acasă Sibiu

A început vaccinarea cu ajutorul echipei mobile a MApN | Foto

774
Situația vaccinării anti-Covid pe județe

A început vaccinarea cu ajutorul echipei mobile a MApN.

Miercuri, 21 aprilie, cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale s-a alăturat campaniei de vaccinare o echipă de vaccinare mobilă formată din un medic, doi asistenți, un registrator din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, un paramedic din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ Sibiu și patru subofițeri ai Poliției Militare.

,,Activitatea echipei a debutat cu o acțiune de vaccinare în comuna Marpod pentru imunizarea celor aproximativ 100 de persoane care și-au exprimat dorința de vaccinare și dificultatea de a ajunge la un centru de vaccinare fix. După încheierea imunizării din această localitate, echipa de vaccinare este așteptată în localitățile Chirpăr, Nocrich și Alțâna.

Odată cu începerea activității echipei de vaccinare mobilă din cadrul MApN, județul Sibiu a depășit pragul de 100.000 de doze de vaccin utilizate de la începutul campaniei de vaccinare  din data de 31 decembrie 2020 și până în prezent” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here