Acasă Sibiu

2 bărbați din Prahova și Cisnădie au furat telefoane mobile în valoare de peste 57.000 lei

216

2 bărbați din Prahova și Cisnădie au furat telefoane mobile în valoare de peste 57.000 lei.

La data de 8 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au reținut un prahovean în vârstă de 34 de ani, suspectat că, împreună cu un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Cisnădie, ar fi săvârșit infracțiunea de furt calificat. În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 17 martie, în jurul orei 03:00, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras 15 telefoane mobile, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 57.171 de lei.

,,În vederea documentării cauzei penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 8 aprilie, polițiștii sibieni au efectuat două percheziții domiciliare în județul Prahova, localitatea Câmpina, și în județul Sibiu, localitatea Cisnădie. Cu această ocazie, a fost depistat unul dintre cei bănuiți de comiterea faptei, un prahovean în vârstă de 34 de ani, la domiciliul căruia au fost găsite 3 dintre telefoanele mobile sustrase.

Față de prahovean s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive. De asemenea, cercetările continuă în vederea depistării bărbatului în vârstă de 37 de ani, din Cisnădie.

Acțiunile polițiștilor sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii sibieni continuă ancheta în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here