Acasă STIL DE VIATA

WhatsApp nu va mai funcționa pe telefoane iPhone cu sisteme vechi

372
WhatsApp nu va mai funcționa pe telefoane iPhone cu sisteme vechi

Utilizatorii WhatsApp cu telefoane iPhone mai vechi, ar putea fi blocați în curând să răspundă la mesaje sau apeluri, a anunțat WABetaInfo, care monitorizează viitoarele versiuni ale WhatsApp.

Informațiile au apărut încă de la sfârșitul anului trecut iar acum pare că totul se va concretiza, odată cu o viitoare versiune a WhatsApp. Astfel telefoanele care au sistem iOS 9 nu vor mai primi acces. Afectate vor fi iPhone 4 și iPhone 4s (atenție, iPhone 5 are actualizare până la iOS 10.3).

Deocamdată centrul de asistență al WhatsApp nu a modificat sistemele de operare acceptate, dar surse oficiale ale companiei, deși nu au comentat această schimbare, nu au negat informația lansată pe Twitter de WABetaInfo.

Deși nu se cunosc amănunte despre data actualizării care va afecta utilizatorii cu telefoane iPhone mai vechi, ar fi de evitat o surpriză neplăcută în perioada următoare.

Pentru a vă verifica sistemul de operare la iPhone accesați: Configurări – General – Actualizare Software acolo unde aveți afișată această informație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.