Acasă Nova TV

Viceprimarul Mediașului la o întâlnire cu Ludovic Orban | Drum Expres Sighișoara-Mediaș-Teiuș

2053
Viceprimarul Mediașului la o întâlnire cu Ludovic Orban

Ludovic Orban a avut vineri o întâlnire cu reprezentanții administrațiilor locale din regiunea Centru: Alba, Mureș și Sibiu. Mediașul a fost reprezentat de viceprimarul Dan Sima.

În cadrul întâlnirii s-a discutat, printre altele și despre realizarea unui drum expres care să unească Sighișoara, Mediaș și Teiuș.

Președintele PNL este de părere că acest drum expres ar asigura o conexiune mult mai bună a zonei cu rețeaua națională de autostrăzi și drumuri rapide cu o deschidere economică către partenerii comerciali din Europa.

Am avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanți ai administrațiilor locale din regiunea Centru: Alba, Mureș, Sibiu, cu care am discutat despre gestionarea cât mai eficientă a fondurilor europene, prin proiecte regionale care să asigure dezvoltarea județelor și reducerea discrepanțelor dintre ele.

O problemă importantă a acestor administrații o constituie realizarea unui drum expres care să unească principalele orașe, pe axa Sighisoara-Mediaș-Teiuș și crearea unei legături între Autostrada Transilvania și Autostrada Sebeș-Turda”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

”Regiunea Centru se află printre regiunile cu o dezvoltare economică în creștere, prin ramuri importante ale industriei precum cea auto, prelucrarea lemnului, industria alimentară sau a materialelor de construcții”, a precizat Orban.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here