Acasă Nova TV

Pompierii medieșeni au intervenit la un incendiu de vegetație la Șeica Mare

291
Șeica Mare

Pompierii medieșeni au intervenit la un incendiu de vegetație la Șeica Mare.

Miercuri după-amiază, ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mediaș, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. Acesta a izbucnit la vegetația uscată aflată în apropierea unui solar dezafectat, în localitatea Șeica Mare.

,,Pompierii au lichidat în scurt timp incendiul, limitând extinderea. A fost afectat solarul întins pe aproximativ 100 metri pătrați” a precizat Căpitanul Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Tot miercuri după-amiază, ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri de la punctul de lucru Săliște, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit la ieșire din localitatea Orlat înspre localitatea Săcel. De asemenea, ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri de la Detașamentul Sibiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit pe raza localității Poplaca.

Ambele incendii au fost lichidate de pompieri. În primul caz a ars vegetația pe aproximativ 200 metri pătrați și a fost afectat un stâlp de telegraf. În cel de-al doilea caz a ars vegetația pe aproximativ 200 metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here