Acasă Sport

Gaz Metan a remizat cu Sepsi în inferioritate numerică | VIDEO

157
Gaz Metan a remizat cu Sepsi

Gaz Metan a remizat cu Sepsi în inferioritate numerică.

Ultima partidă a rundei cu numărul 28 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri s-au marcat din lovituri de pedeapsă. Gabriel Vașvari a deschis scorul scorul în prima repriză, iar Ronaldo Deaconu a egalat pentru alb-negrii, care au evoluat mai bine de o jumătate de oră în inferioritate numerică după eliminarea lui Francisco Junior.

Sepsi a reușit să deschidă repede scorul încă din minutul 9 al partidei de pe teren propriu. Centralul Cătălin Popa a indicat punctul cu var după un duel între Yuri și Safranko, iar Gabriel Vașvari a transformat lovitura de pedeapsă.

În minutul 14, formația gazdă a avut ocazia de a-și dubla avantajul. După o lovitură de colț, șutul lui Cătălin Golofca a fost blocat, mingea a ajuns la Lorand Fulop care a șutat la rândul său în Francisco Junior, faza a continuat, iar Balazs Csiszer a trimis cu capul peste poartă. În minutul 23, Răzvan Pleșca a apărat șutul lui Radoslav Dimitrov, iar apoi peste alte câteva minute șutul lui Golofca a ocolit poarta Gazului. La poarta cealaltă, Bryan Alceus a șutat direct în brațele portarului în minutul 35, iar apoi în minutul 43, Ovidiu Horșia a șutat din marginea careului de 16 metri, dar portarul a boxat mingea.

Gaz Metan a rămas în zece oameni după un sfert de oră de joc din repriza a doua.

Francisco Junior a văzut direct cartonașul roșu după o intervenție asupra lui Pavol Safranko. În minutul 64, Gaz Metan a primit penalty după un presupus fault asupra lui Vlad Morar, iar Ronaldo Deaconu a reușit să egaleze.

Cu un sfert de oră înainte de final, Răzvan Pleșca a respins de la rădăcina barei șutul din lovitură liberă a lui Gabriel Vașvari, iar apoi în minutul 79 Vlad Morar a scăpat spre poartă, a șutat, dar mingea a fost respinsă de Niczuly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here