Acasă Sport

Eșec în prelungiri pentru Gaz Metan pe Arena Națională

169

Eșec în prelungiri pentru Gaz Metan pe Arena Națională.

Gaz Metan a fost învinsă la limită de FCSB, scor 1-0. Singurul gol al partidei disputate duminică seara pe Arena Națională, a fost marcat în prelungiri de către Florin Tănase cu o lovitură de cap. Alb-negrii au făcut o primă repriză bună, cu trei ocazii importante de gol și s-au văzut învinși la singurul șut pe spațiul porții al vicecampioanei. Pentru Gaz Metan urmează vineri o partidă pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Gaz Metan a avut prima oportunitate în minutul 13, atunci când Adama Sarr a șutat slab din zona punctului cu var în brațele lui Andrei Vlad. În minutul 15, același Adama Sarr a preluat o minge în careul de 16 metri și a șutat pe lângă poartă. La cealaltă poartă, în minutul 26, șutul lui Darius Olaru a fost respins de Yuri Matias. Peste alte opt minute, Gaz Metan a avut o ocazie mare de a deschide scorul. Mihai Butean a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar Nasser Chamed a trimis cu capul din câțiva metri puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. În finalul reprizei, lovitura liberă bătută de Florin Tănase de la circa 30 metri a trecut pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca.

FCSB a avut prima ocazie a părții secunde în minutul 57, atunci când Octavian Popescu a șutat din câțiva metri peste poarta lui Răzvan Pleșca. În primul minut al prelungirilor, formația gazdă a reușit să marcheze golul de trei puncte. Olimpiu Moruțan a centrat de pe partea dreaptă, iar Florin Tănase a înscris cu o lovitură de cap la colțul lung.

Golul AICI

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here