Acasă Sibiu

Coliziune între 2 autoturisme | Un copil de 8 ani transportat la spital

1814

Coliziune între 2 autoturisme sâmbătă după-amiază pe DN1.

2 autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN1, în zona intersecției cu Șelimbăr. Un bărbat în vârstă de 24 ani din Hunedoara a schimbat banda de mers fără să se asigure și a lovit un autoturism care circula în aceeași direcție.

,,Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi, un bărbat de 24 ani din Hunedoara, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Alba. Din accident a rezultat rănirea unui copil de 8 ani. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis două echipaje tip C și B la locul accidentului. Acestea au asigurat asistența medicală de urgență pentru 6 persoane, 4 adulți și 2 copii.

,,Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial și dureri abdominale. A fost condus la CPU Luther, fiind insoțit de către mamă. Ceilalți refuză transportul la spital, o fetiță de 10 ani și încă trei adulți. La intervenție a participat și un echipaj ISU, care ulterior a fost direcționat spre altă solicitare în localitatea Avrig” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU&SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here