Acasă Nova TV

Vremea în Mediaș și județul Sibiu | Precizări ANM pentru sfârșitul de săptămână

1384
vremea mediaș

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a făcut vineri precizări privind evoluția meteo în județul Sibiu și regiune. Vremea va fi rece la Mediaș în următoarele două zile

ANM a emis vineri noi avertizări Cod Galben de viscol, vreme deosebit de rece și ger, valabile pentru județul Sibiu.

Avertizarea Cod Galben de vreme deosebit de rece și ger, mai ales dimineața și noaptea este valabilă pentru intervalul 12 februarie, ora 12:00 – 15 februarie, ora 10:00.

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi pe parcursul nopților și al dimineților în întreaga regiune.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, îngeneral, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 februarie) și posibil în cea de sâmbătă spre duminică (13/14 februarie) vor coborî sub-20 de grade”, a anunțat ANM.

Zona Mediaș va avea parte de o vreme frumoasă dar rece, în sfârșitul de săptămână ce urmează.

Pentru Sâmbătă 13 Februarie 2021 se anunță un cer mai mult senin cu maxime între -5 și -3 grade. Noaptea și dimineața termometrele vor coborî în jurul valorii de -11 grade celsius.

Duminică 14 Februarie 2021 este prognozat un cer variabil temporar noros și maxime în jurul valorii de -1 grad. Noaptea și dimineața sunt prognozate valori cuprinse între -10 și -6 grade celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here