Acasă Nova TV

Accident cu 2 răniți la Șeica Mare | Un autoturism a intrat într-un cap de pod

317
de pod

Un autoturism a intrat într-un cap de pod la Șeica Mare.

Accidentul de circulație s-a petrecut joi după-amiază pe Drumul Național 14, în localitatea Șeica Mare. Șoferul unui autoturism condus pe direcția Sibiu – Mediaș, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un cap de pod.

,,Șoferul, un bărbat de 47 ani, din Sighișoara, se pare că ar fi adormit la volan. În autoturism cu acesta se mai afla fiica sa în vârstă de 17 ani. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetarile în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a trimis la locul accidentului 2 echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare. Conducătorul auto și fiica acestuia au fost transportați la spital.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD și 1 echipaj de descarcerare pe DN14, la intrarea în localitatea Șeica Mare, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un adult și un minor de circa 17 ani, care au fost transportate la UPU Sibiu cu contuzii și diverse traumatisme” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here