Acasă Nova TV

Un autoturism a căzut în albia unui pârâu lângă Bârghiș | FOTO

782
a căzut în albia unui pârâu

Un autoturism a căzut în albia unui pârâu lângă Bârghiș.

Evenimentul rutier s-a petrecut joi după-amiază pe DJ 106, în afara localității Bârghiș. Un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil, a căzut în albia unui pârâu.

,,Pe DJ 106, în afara localității Bârghiș s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Un conducător auto în vârstă de 36 ani, domiciliat în Iacobeni, pe fondul neadaptării vitezei a părăsit partea carosabilă și a alunecat sub un pod. Din fericire atât el cât și cei doi pasageri au ieșit din autoturism. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei, conform articolul 123 litera b din OUG numărul 195/2002” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Un echipaj SAJ a intervenit la fața locului și a preluat cele trei persoane, doi bărbați de 36, respectiv 65 ani și un copil în vârstă de 10 ani.

,,SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs în localitatea Bârghis. Un autoturism a căzut în albia unui pârâu. Sunt trei victime, doi bărbați de 36 respectiv 65 ani și un copil de 10 ani. Victimele au suferit excoriații și contuzii, iar datorită căderii în apă au suferit și hipotermie. Toți au fost transportați la CPU Agnita” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here