Acasă Revista Presei

Mărțișoarele și florile de 1 și 8 martie nu sunt interzise în școli

255
Mărțișoarele și florile - Noul an școlar

Mărțișoarele și florile de 1 și 8 martie nu sunt interzise în școlile din România a anunțat ministerul de resort.

Ministerul Educației a dat publicității un comunicat în care arată că nu a emis și nu va emite vreo interdicție privind mărțișoarele și florile de 1 și 8 Martie, dar îndeamnă la „prudență”.

Ministerul Educației nici nu poate schimba și nici nu dorește să se implice în schimbarea/includerea unor valori de simbol precum “flori și mărțișoare” în categoria “obiecte personale.

Ministerul Educației nu a transmis și nu va transmite către unitățile și instituțiile de învățământ, nici măcar cu titlu de recomandare, nici o interdicție în acest sens, dar îndeamnă la prudență din perspectiva oricărui tip de interacțiuni care pot facilita transmiterea virusului SarsCOV 2”, se arată în comunicatul de presă.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a confirmat încă de Miercuri că Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol în obiect personal.

Întrebat ce va spune dacă ministrul Sănătății va avea altă opinie, el a arătat că școlile sunt supuse Ministerului Educației, care nu a transmis și nu va transmite interdicții în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here