Acasă Sport

Gaz Metan pierde și cu UTA pe teren propriu | Bilanț dezastruos cu Teja antrenor

373
gaz metan uta

Gaz Metan a întâlnit UTA în primul meci al zilei de Sâmbătă, din etapa a 25-a a Ligii 1.

Trupa lui Teja a pierdut în ultimele două etape, în timp ce UTA venea după trei remize consecutive. Înaintea meciului direct, UTA avea 30 de puncte și se afla pe locul 8, iar Gaz Metan ocupa poziția a 12-a cu 28 de puncte.

Gaz Metan Mediaș a început în formula: A. Buzbuchi – Gabriel Moura, O. Bačo, Yuri, M. Velisar – B. Alceus, Francisco Júnior – N. Chamed, R. Deaconu, Valente – L. Nițu. Antrenor Mihai Teja.

UTA Arad a trimis în teren următorul unsprezece: D. Balauru – E. Shlyakov, F. Ilie, C. Melinte, I. Peteleu – D. Rusu, M. Vorobjovas, D. Isac, L. Antal – Roger, A. Petre. Antrenor Laszlo Balint.

Arbitrul întâlnirii de la Mediaș a fost Horia Mladinovic, ajutat la linii de Mircea Grigoriu și Cosmin Vatamanu.

MINUTUL 1 GOOL UTA: Liviu Antal a profitat de ezitarea lui Velisar și o ieșire aiurea a portarului Buzbuchi și a înscris în secunda 47. Încă odată defensiva Gazului arată carențe grave. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 12 OCAZIE MARE UTA: Rusu a centrat foarte bine de pe stânga iar șutul lui Adrian Petre, din câțiva metri, a fost respins de portarul Gazului. O fază la care jucătorii medieșeni au cerut offside. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 18 OCAZIE MARE UTA: Roger l-a deschis în careu pe Adrian Petre care, dintr-o bucată, a întors lui Peteleu, iar șutul acestuia a fost respins cu piciorul de Buzbuchi. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 38 PRIMA OCAZIE PENTRU GAZ METAN: Bryan Alceus a preluat la aproximativ opt metri, lateral dreapta, de poarta adversă și a reluat spectaculos din foarfecă, dar portarul Balauru a prins în doi timpi. (VEZI FAZA AICI!)

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Gaz Metan – UTA 0:1, după 45 minute în care Gazu a contat doar pe final. În general încă o repriză dezamăgitoare pentru trupa lui Teja.

MINUTUL 60 OCAZIE UTA:  Roger a scăpat singur în partea stângă dar șutul lui, din interiorul careului de 16m, a lovit plasa laterală a porții lui Buzbuchi.

MINUTUL 72 OCAZIE MARE GAZ METAN: Defensiva oaspe’ilor e prinsă pe picior greşit, Ricardo Valente rămâme într-o poziţie foarte bună, dar şutează mult peste poartă din apropierea careului de șase metri.

MINUTUL 76 GOOL GAZ METAN: Chamed a centrat din lovitură liberă, în șase metri, iar Yuri a deviat cu capul în poartă pentru 1-1. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 81 GOOL UTA: Ioan Hora și-a readus echipa în avantaj după ce portarul Buzbuchi a scăpat mingea în careul mic, în urma unei centrări din corner. Mingea a fost bâjbâită în șase metri și cu ceva noroc a ajuns la Hora care a trimis în plasă. Oricum greșeală de începător a golkeeper-ului gazdelor la o minge foarte ușoară. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 83 OCAZIE GAZ METAN: După un corner, Yuri a reluat cu capul din mijlocul careului de 16m dar mingea șterge transversala și iese în afara terenului.

FINAL DE MECI: Gaz Metan – UTA 1:2 după încă o partidă, în general, dezamăgitoare a Gazului.

De subliniat bilanțul foarte slab al Gazului în campionat, după preluarea echipei de către Mihai Teja: din ultimele cinci meciuri nu s-au adunat decât patru puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here