Acasă Sport

Gaz Metan părăsește Cupa României din faza optimilor | VIDEO REZUMAT

222

Gaz Metan părăsește Cupa României din faza optimilor.

Alb-negrii au fost învinși în deplasare de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 1-0. Singura reușită a confruntării a fost semnată de Daniel Paraschiv după un sfert de oră de joc.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a avut prima șansă la poarta lui Alexandru Buzbuchi prin Daniel Paraschiv în minutul 10. Șutul acestuia nu a găsit însă cadrul porții. Același jucător a reușit să deschidă scorul peste alte cinci minute. Marius Cioiu a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a șutat, Alexandru Buzbuchi a respins mingea, iar Paraschiv pe fază a trimis-o în poartă.

Gaziștii au avut șansa egalării în minutul 20, atunci când Ze Manuel nu a găsit poarta de la mică distanță. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu putea marca din nou în finalul primei reprize, dar Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă șutul lui Marius Cioiu, iar apoi a reținut mingea în fața lui Daniel Paraschiv. Alb-negrii au mai avut o ocazie cu șase minute înainte de finalul jocului, atunci când Sergiu Ciocan a șutat din careul de 16 metri, lateral dreapta, portarul a respins, iar Ricardo Valente aflat la finalizare nu a reușit să trimită spre poartă.

Foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here