Acasă Sport

Gaz Metan a învins greu Chindia Târgoviște | VIDEO

213
gaz metan chindia

Gaz Metan a învins greu Chindia Târgoviște într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Liga 1. A fost prima victorie pentru noul antrenor al Gazului, Mihai Teja.

Teja a decis să-l introducă pe atacantul francez Adama Sarr încă din startul partidei, după ce zilele trecute a fost prezentat oficial.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – M. Butean, O. Bačo, Yuri, M. Velisar – R. Deaconu, Francisco Júnior, N. Chamed – O. Horșia, A. Sarr, Valente. Antrenor Mihai Teja.

Chindia a trimis în teren următorul 11: M. Aioani – C. Dinu, F. Bourama, A. Pițian, T. Căpușă – D. Dumitrașcu, P. Iacob, M. Dulca, T. Díaz – D. Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Arbitrul partidei de la Mediaș a fost Ionuț Coza, ajutat la linii de Valentin Avram și Gero Szabo.

MINUTUL 37 GOOL GAZ METAN: Ricardo Valente a fost lovit în picior, în careul de 16 metri, de către Fomba Bourama (VEZI FAZA AICI!), iar centralul partidei a acordat penalty pentru Mediaș. A executat perfect R. Deaconu și a deschis scorul. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 44 CHINDIA CERE PENALTY: Florea cade în careu după o presupusă împingere a lui Valente dar arbitrul îi arată cartonașul galben lui Florea pentru simulare. (VEZI FAZA AICI!)

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Gaz Metan – Chindia 1-0 după 45 disputate și în care Chamed a mai avut o oportunitate din lovitură liberă de la 17 metri. Șutul lui a lovit însă zidul!

MINUTUL 48 OCAZIE PENTRU CHINDIA: Răzvan Pleșca a primit o pasă înapoi de la Bačo și după ce a preluat, a șutat direct în atacantul Chindiei, Popa, iar mingea a trecut paralel cu linia porții și a ieșit în afara terenului. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 65 OCAZIE CHINDIA: Dumitrașcu a șutat periculos din colțul drept al careului de 16m, dar Pleșca a reținut sigur din fața lui Florea, aflat în apropiere.

FINAL DE MECI: Gaz Metan – Chindia Târgoviște 1:0 după o repriză secundă dominată de oaspeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.