Acasă Nova TV

Accident pe DN 14 la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu

3168
accident pe dn 14 mediaș

Sâmbătă seara s-a produs un accident pe DN 14, la intrarea in Medias dinspre Sibiu.

Conform informațiilor de la Poliția Rutieră, soferul unui autoturism condus spre Medias, pe fondul vitezei neadaptate in curbă, in conditii de carosabil umed, a pierdut controlul directiei de deplasare si a ieșit in afara părtii carosabile, lovind rigola de pe dreapta sensului de mers.

Doi pasageri au primit îngrijiri medicale si au fost transportați la spital. Soferul are 22 de ani si este din Medias. In zona accidentului se circula alternativ.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD. La fața locului a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane dintre care un bărbat de cca 76 de ani a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SMURD, conștient cu traumatism cranio facial și traumatism membre inferioare.

SAJ Sibiu a avut la fața locului un echipaj tip B de la Medias care a acordat îngrijiri medicale unei femei in varsta de 70 ani. Victima policontuzionata  a fost transportată la CPU Medias in stare stabila .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here