Acasă Sibiu

1 mort și 6 răniți după o coliziune între un microbuz și un autoturism | VIDEO

3283

1 mort și 6 răniți după o coliziune între un microbuz și un autoturism.

Accidentul de circulație s-a petrecut joi dimineața pe DN 1, în zona localității Avrig. Un microbuz de transport persoane și un autoturism au intrat în coliziune. Polițiștii rutieri se află la fața locului și fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu 4 autospeciale SMURD dintre care 1 autospecială SMURD cu medic și 2 echipaje de descarcerare. 7 persoane au fost implicat în accident, dintre care 2 erau încarcerate.

,,5 persoane se aflau în microbuz dintre care 2 încarcerate. Din persoanele încarcerate o persoană în stare de inconștientă căreia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns fiind declarată decedată. Alte 2 persoane erau în autoturism. Cele 6 persoane adulte cu diverse traumatisme, 3 femei și 3 bărbați, primesc în momentul de față îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD” a o precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 48 ani, din Mârșa, iar microbuzul, de un bărbat în vârstă de 58 ani, din județul Brașov.

,,Din primele cercetări efectuate de către polițiști rezultă că șoferul autoturismului a pătruns în drumul național de pe un drum secundar și a intrat în coliziune cu microbuzul condus spre Brașov. În urma impactului, șoferul microbuzului a decedat, alte 6 persoane, cei 4 pasageri din microbuz și cei 2 ocupanți ai autoturismului, fiind transportate la spital” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here