Acasă Nova TV

Tânăr de 18 ani lovit de un autoturism pe Șoseaua Sibiului

4995
pe Șoseaua Sibiului

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost lovit de un autoturism pe Șoseaua Sibiului.

Accidentul de circulație s-a petrecut vineri seara pe Șoseaua Sibiului, în zona intersecției cu strada Calafat. Conform IPJ Sibiu, un medieșean în vârstă de 18 ani a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 37 ani tot din Mediaș, în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

,,Accidentul rutier s-a produs în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului. O conducătoare auto, localnică, în vârstă de 37 de ani a accidentat un pieton, tot localnic, de 18 ani, angajat, din primele cercetări, regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, tânărul a fost rănit. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD în municipiul Mediaș, Șoseaua Sibiului, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru un băiat de circa 18 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, politraumatizat” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here