Acasă Nova TV

Medieșean lovit de un autoturism pe strada Unirii în zona gării

1782

Medieșean lovit de un autoturism pe strada Unirii în zona gării.

Accidentul de circulației s-a petrecut luni seara pe strada Unirii, în zona stației SNCFR Mediaș. Un bărbat de 51 ani, a trecut strada prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism condus de un medieșean în vârstă de 55 ani.

,,În municipiul Mediaș, strada Unirii, în zona statiei CFR, un pieton în vârstă de 51 ani, localnic, se angajează în traversarea părții carosabile fără să se asigure, prin loc nepermis și este acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 55 ani, tot din Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș de către un echipaj SMURD.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, zona Gării C.F.R., unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. Pietonul, un bărbat de circa 51 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat CPU Mediaș, conștient și cu traumatism cranio celebral” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Articolul precedentGaz Metan întâlnește FC Voluntari în prima partidă din 2021 | Declarații
Articolul următorMedieșean depistat la volan sub influența a trei substanțe psihoactive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.