Acasă Nova TV

Medieșean de 18 ani depistat la volan fără permis

614
Restricții de circulație

Medieșean de 18 ani depistat la volan fără permis.

În dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 09:30, în municipiul Mediaș, un localnic de 18 ani, a fost depistat la volanul unui autoturism. Tânărul circula pe strada Johannes Honterus, din zona centrală a orașului. Polițiștii au constatat că acesta nu deține dreptul de a conduce autoturisme. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

În perioada 15 – 17 ianuarie, la nivelul județului Sibiu, polițiștii rutieri au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier și au reținut în vederea suspendării 25 de permise de conducere.

Totodată, au fost aplicate 414 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 90.000 de lei, din care cele mai multe, respectiv 74 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză. În 5 situații s-a dispus și măsura complementară de suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Alte 33 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru neutilizarea centurii de siguranță, iar 7 sancțiuni pentru depășirea interzisă cu aplicarea măsurii complementare a suspendării permisului de conducere pentru 30 de zile.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here