Acasă Sport

Gaz Metan învinsă de Dinamo și centralul Marcel Bîrsan | VIDEO

413

Gaz Metan învinsă de Dinamo și centralul Marcel Bîrsan.

Dinamo a câștigat cu 2-1 partida cu Gaz Metan, cu un gol acordat eronat de către centralul Marcel Bîrsan, la un fault clar asupra portarului Răzvan Pleșca. Alb-negrii reușiseră să deschidă scorul prin Ricardo Valente, iar formația gazdă a egalat prin Magaye Gueye.

Gaz Metan a început în forță partida cu Dinamo, iar în minutul 7, Ronaldo Deaconu a recuperat o minge, l-a deschis pe Ricardo Valente, acesta a pătruns, a șutat la colțul lung și a reușit să deschidă scorul.

Peste doar trei minute, lovitura de cap a lui Ondrej Baco a fost respinsă de Eșanu. În minutul 21, portarul lui Dinamo a reținut lovitura de cap a lui Ricardo Valente. Peste alte șase minute, același Ricardo Valente a făcut o cursă în dreapta dreaptă, a șutat, mingea a fost deviată de Bejan și a fost foarte aproape de autogol.

În minutul 32, Dinamo a reușit să egaleze după ce Adam Nemec a deviat cu capul o minge pentru Magaye Gueye în careul de 16 metri, iar acesta a marcat.

Cu trei minute înainte de pauză, Răzvan Pleșca a respins o minge în urma unei lovituri de colț, iar apoi a fost împins în poartă de Bejan. Mingea respinsă de Pleșca l-a lovit pe Puljic, a intrat în poartă, iar centralul Marcel Bîrsan a validat complet eronat golul în loc să fluiere fault în atac.

În debutul reprizei secunde, Mihai Butean a centrat de pe partea dreaptă, iar Ricardo Valente nu a reușit să trimită bine mingea cu capul. În minutul 62, reluarea lui Idrisa Sambu a fost prinsă de portarul lui Dinamo, iar apoi peste șapte minute la cealaltă poartă Răzvan Pleșca a respins lovitura liberă bătută de Paul Anton. Cu șase minute de finalul timpului regulamentar de joc, Răzvan Trif a centrat în careul lui Dinamo, mingea l-a atins în mână pe Nepomuceno, dar centralul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here