Acasă Sibiu

Accident cu 3 morți pe A1 | Coliziune autoturism – utilaj de deszăpezire

3182

Luni dimineața s-a produs un accident soldat cu 3 morți pe A1.

Accidentul s-a petrecut pe A1 zona Săliște, pe sensul Deva – Sibiu. Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un utilaj de deszăpezire aparținând DRDP Brașov. În urma accidentului au rezultat 3 morți și alte 2 persoane rănite.

,,Politiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipaje SMURD, 1 autospecială de transport și salvare victime multiple, 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

,,La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane implicate de sex masculin de circa 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

În autoturism se aflau 5 bărbați. Persoanele decedate sunt toate din județul Bacău, în vârstă de 63 (conducător auto), 40 și 57 de ani. La spital au fost transportați doi tineri în vârstă de 17 ani, din județul Bacău, respectiv 20, din județul Vaslui.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here