Acasă Sibiu

Urmărire în trafic | Un tânăr fără permis a fugit de poliție | VIDEO

2255

Un tânăr fără permis a fugit de poliție.

La data de 2 decemrie în jurul orei 23:40, un echipaj de poliție din cadrul Secției numărul 1 Poliție Urbană Sibiu, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a urmărit în trafic un autovehicul al cărui conducător auto nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor și nu a oprit la semnalele acestora.

,,Astfel, echipajul de poliție a urmărit în trafic mașina în cauză, iar după câteva sute de metri, într-o parcare din zona străzii Nicolae Iorga, cel aflat la volan a acroșat ușor un stâlp din beton, a lovit apoi un stâlp metalic, după care a ieșit din vehicul și a încercat să fugă, fiind reținut de către agenții de poliție. Din fericire, în urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un sibian în vârstă de 22 de ani, care nu deține permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de articolul 335 cod penal, respectiv conducere fără permis” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here