Acasă Sport

Al patrulea eșec la rând | Gaz Metan a pierdut cu 3-0 în deplasare cu Astra

160

Gaz Metan a pierdut cu 3-0 în deplasare cu Astra.

Toate cele trei reușite ale partidei au fost marcate în prima repriză a partidei de la Giurgiu. Italianul Mattia Montini a deschis scorul repede, după o pasă a lui Constantin Budescu, pentru ca apoi rolurile să se inverseze la golul doi al formației gazdă. Golul de 3-0 a venit cu puțin timp înainte de pauză și a fost marcat de Risto Radunovic după o fază fixă. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a căzut pe poziția a 14-a a clasamentului Ligii întâi.

Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Giurgiu. În minutul 4, Constantin Budescu l-a deschis în partea stângă pe Mattia Montini, acesta a pătruns și l-a învins pe Alexandru Buzbuchi cu un șut la colțul lung. La jumătatea reprizei Simon Pambou a șutat de la marginea careului de 16 metri, mingea a fost deviată de defensiva Astrei și a fost apoi reținută de portarul David Lazar.

În minutul 38, Alexandru Buzbuchi a greșit o pasă în apărare, mingea a fost recuperată de Mattia Montini care l-a deschis pe Constantin Budescu, iar acesta a dus scorul la 2-0.

Cu două minute de pauză, Constantin Budescu a centrat din corner la prima bară, acolo unde a apărut Risto Radunovic care a reluat din prima pentru 3-0.

În minutul 72, Dumitru Cardoso a șutat de la distanță, dar peste poarta lui David Lazar. Peste un minut, șutul de la mare distanță a lui Ionuț Larie a fost boxat în lateral de portarul Astrei. În minutul 79, Ronaldo Deaconu a executat puțin peste poartă o lovitură liberă din partea dreaptă a terenului.

În minutul 81, șutul lui Nasser Chamed din marginea careului de 16 metri a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga al porții Astrei. Peste alte patru minute, șutul lui Ze Manuel de la 11 metri a fost reținut de David Lazar. Portarul Astrei a reținut apoi șutul lui Ronaldo Deaconu de la circa 20 de metri. În minutul 90, David Lazar a respins în corner șutul lui Ronaldo Deaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.