Acasă Sport

Eșec pentru Gaz Metan la Craiova | Reușită de senzație a lui Dumitru Cardoso

257

Eșec pentru Gaz Metan la Craiova.

Gaz Metan a pierdut cu scorul de 3-1 partida disputată luni seara pe terenul Universității Craiova, ultima a etapei cu numărul 12. Oltenii au deschis scorul foarte repede și au avut două goluri avantaj la pauza mare. Alb-negrii au redus din diferență imediat după o fază după o acțiune superbă a lui Dumitru Cardoso, dar au primit apoi încă un gol foarte repede și au plecat învinși din Bănie.

Universitatea Craiova a reușit să deschidă scorul foarte repede în partida disputată luni seara. În minutul 2, Cristian Bărbuț a centrat în careul de 16 metri, de unde Nicușor Bancu a șutat, Alexandru Buzbuchi a respins mingea până la același Bancu, care i-a așezat-o lui Alexandru Cicâldău, iar acesta a șutat și a deschis scorul. În minutul 19, Ronaldo Deaconu a centrat din corner, Yuri Matias a reluat cu capul în Mihai Bălașa, mingea a ajuns la Ionuț Larie care a șutat în blocajul lui Marius Constantin.

În minutul 36, Ze Manuel nu a reușit să trimită în poartă centrarea lui Mihai Butean de pe partea dreaptă. Formația gazdă a reușit să își dubleze avantajul peste alte două minute, atunci când Ivan Mamut l-a deschis foarte bine pe Reagy Ofosu, acesta a trecut de Yuri Matias și a marcat cu un șut la colțul lung.

În minutul 44, șutul lui Ronaldo Deaconu pe centrul porții nu i-a pus probleme lui Mirko Pigliacelli.

Gaz Metan a redus din diferență imediat după pauză. În minutul 50, Dumitru Cardoso a reușit o acțiune de toată frumusețea, a driblat patru jucători și înscris pe sub portarul Mirko Pigliacelli.

În minutul 54, lovitura de cap a lui Ivan Mamut a lovit bara porții lui Alexandru Buzbuchi. În minutul 58, Reagy Ofosu a pătruns pe partea stângă, a centrat, iar mingea l-a lovit pe Cristian Bărbuț și a intrat în poartă. În minutul 72, Cicâldău a centrat de pe stânga, iar Mihai Bălașa a reluat cu capul pe lângă poartă.

Peste alte 14 minute, Alexandru Cicâldău a plecat spre poarta Gazului, a șutat din marginea careului de 16 metri, dar Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă. La poarta cealaltă, portarul gazdelor a reținut și el șutul lui Ronaldo Deaconu din afara careului de 16 metri.

Articolul precedentPremierul Ludovic Orban și-a anunțat demisia după rezultatele slabe din Alegeri
Articolul următorUn brad de 15 metri a căzut peste mai multe garaje | FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.