Acasă Nova TV

Directorul medical al Spitalului Municipal, primul medieșean vaccinat anti COVID-19 | Foto

5787
Directorul medical

Directorul medical al Spitalului Municipal a fost primul medieșean vaccinat anti COVID-19.

Dozele de vaccin au ajuns joi și la Spitalul Municipal Mediaș, după ce startul campaniei de vaccinare s-a dat la Spitalul Județean Sibiu. Medicul Jan Mircea Truță, Directorul medical al instituției, a fost primul medieșean vaccinat.

,,Am fost vaccinat primul ca să capete curaj restul colegilor. Deocamdată nu am avut nicio reacție secundară, să sperăm că și la restul va merge totul la fel de bine. Este un mare pas înainte în combaterea pandemiei. Dacă reușim să vaccinăm destulă lume, la un moment dat virusul nu va mai avea de la cine la cine să se transmită și se va stinge de la sine pandemia, astfel încât să ne putem relua activitățile normale” a spus Medicul Jan Mircea Truță, la scurt timp după ce i-a fost administrat vaccinul.

În total, Spitalul Municipal Mediaș a primit astăzi un număr de 70 doze de vaccin. Acestea vor fi administrate personalului medical al instituției dar și personalului ISU.

Joi dimineața a început vaccinarea la nivelul județului Sibiu. Prima persoană vaccinată din județul Sibiu a fost Medicul Remus Cipăian, Directorul medical al Spitalului Județean Sibiu.

Articolul precedentMesajul de Anul Nou al Primarului Gheorghe Roman | VIDEO
Articolul următorRata incidenței cazurilor COVID-19 în ultima zi din 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.