Acasă Nova TV

Accident soldat cu o persoană rănită pe DN 14 lângă Laslea | Foto

1393

Vineri seara s-a petrecut un accident soldat cu o persoană rănită pe DN 14 lângă Laslea.

Accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 42 din Laslea. Pe fondul vitezei neadaptate, acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 38 ani, domiciliat în județul Mureș.

,,Pe DN 14, în afara localității Laslea, un șofer în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Dumbrăveni, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă la dreapta, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un alt turism condus regulamentar din sens opus de către un șofer în vârsta de 38 de ani, din județul Mureș. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Mureș, care a fost transportat la spital, conștient” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu un echipaj de prim-ajutor medical calificat SMURD. Acesta l-a preluat pe bărbatul rănit și l-a transportat la spital.

,,La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 38 de ani care a fost transportat la CPU Mediaș, conștient și acuzând dureri în piept” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.