Acasă Nova TV

2 minori de 14 ani au tâlhărit o femeie de 86 ani pe Aleea Sovata

1872
Aleea Sovata
2 minori de 14 ani au tâlhărit o femeie de 86 ani pe Aleea Sovata.

Fapta s-a petrecut joi după-amiază în cartierul Gura-Câmpului. La data de 3 decembrie, în jurul orei 13:50, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că vecina sa, o femeie în vârstă de 86 ani, în timp ce se afla pe Aleea Sovata din municipiul Mediaș, a fost deposedată de suma de 50 de lei de către doi tineri necunoscuți.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii medieșeni au stabilit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13,30,  în timp ce femeia se afla pe aleea menționată, doi tineri i-au smuls victimei poșeta din mână, s-au îndepărtat câțiva metri, au scos portofelul din care au sustras 50 de lei, după care au abandonat geanta și au fugit.

În scurt timp, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș i-au identificat pe presupușii autori ai fapte. Este vorba despre doi medieșeni în vârstă de 14 ani, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, aceștia fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cei doi minori urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here