Acasă Sibiu

Atac la stână | L-au legat pe cioban și au furat 20 de oi

4943

L-au legat pe cioban și au furat 20 de oi.

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală, la data de 24 noiembrie, sub supravegherea propcurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Alțâna. La data de 25 noiembrie, trei bărbați, suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost reținuți.

„Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, domiciliați în localitatea Alțâna, unul dintre ei fără forme legale, originar din județul Vaslui, sunt bănuiți că, în seara zilei de 7 octombrie, în jurul orei 22,30, s-ar fi deplasat la o stână din extravilanul comunei Șelimbăr cu intenția de a sustrage animale.

La stâna în cauză, cei trei au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Cisnădie, pe care l-ar fi legat și amenințat cu acte de violență, după care ar fi sustras 20 de ovine pe care le-ar fi transportat la domiciliu cu o autoutilitară și, ulterior, le-ar fi comercializat.

Cu ocazia perchezițiilor domicilare efectuate la domiciliile celor trei, în localitatea Alțâna, polițiștii sibieni au ridicat mai multe telefoane mobile, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 25 noiembrie, față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here