Acasă Sport

Gaz Metan vinde în scop caritabil bilete virtuale la meciul cu FCSB

171
Gaz Metan vinde

Gaz Metan vinde bilete virtuale la partida pe care o va disputa la începutul săptămânii viitoare în compania liderului din Liga 1, FCSB.

Toate încasările obținute din vânzarea biletelor vor fi donate de către clubul medieșean pentru o familie cu mai mulți copii, ce are o situație materială dificilă. Prețul unui bilet virtual este de 10 lei.

„Din păcate, nici de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători şi pot susţine echipa, de acasă, din faţa televizorului, achiziţionând un bilet virtual la meci, în valoare de 10 lei.

Acțiunea va avea de această dată un caracter caritabil. Toate încasările obţinute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcţionate către o familie cu mai mulți copii din municipiul Mediaș, cu o situație materială dificilă.

Ne puteți ajuta să ajutăm la rândul nostru prin achiziționarea unui bilet virtual și printr-un gând bun care va ajunge cu siguranță la destinație!” se arată într-un comunicat de presă remis de Clubul Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here