Acasă Nova TV

Restricții de trafic la Mediaș | 6 filtre de control

6409
6 filtre de control

6 filtre de control vor fi instituite la Mediaș.

În urma instituirii măsurii carantinei, începând cu data de 23 noiembrie, ora 05:00, pentru municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-au luat o serie de măsuri de restricționare a traficului rutier.

În zona orașului Avrig, se închide total circulația rutieră la intersecția DN 1 cu strada Bisericii. Accesul în orașul Avrig, dinspre DN 1, se va realiza utilizând intrarea amplasată la intersecția drumului național cu strada Gheorghe Lazăr, unde va fi instituit filtru rutier. Al doilea filtru rutier va funcționa la ieșirea din orașul Avrig spre Mârșa, pe DJ 105G.

În zona localității Orlat, se închide circulația rutieră spre/dinspre Sibiel, la intersecția dintre DJ 106D cu DJ 106E. Astfel, accesul pe ruta Sibiel/Săliște – Cristian/mun. Sibiu, se va realiza utilizând ca rută ocolitoare DN 1 – Săcel – Sibiel sau DN 1 – Săliște. Cele două filtre rutiere instituite vor funcționa la intrarea în localitatea Orlat dinspre Cristian, DJ 106E, respectiv la intersecția DJ 106D cu DJ 106J, Poplaca – Gura Râului.

În zona municipiului Mediaș, nu se va închide niciun tronson rutier, în schimb vor fi instituite 6 filtre de control.

Acestea vor fi amplasate pe pe DN 14, la ieșire spre municipiul Sibiu, pe DN 14, la ieșire spre Sighișoara, pe DN 14A, la ieșire spre Târnăveni, pe DJ 141, la ieșire spre Moșna, pe DJ 142A la ieșire spre Dârlos și pe DC 10, la ieșire spre Ighișu Nou.

Foto: IPJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here